let's explore
let's meet
gallery/conflict2a

Over mij

 

Mijn naam is Annelies Rechsteiner, 

(interim) HR Directeur, geregistreerd Mfn mediator en coach.


Na het overlijden van onze dochter zocht ik naar een manier om vorm te geven aan mijn eigen verdriet en om daarin van betekenis te zijn voor anderen. Het helpt mij om te praten en open te zijn over ons verlies. Daarom ben ik gestart met mijn programma Just Like You. Ik wil

troost, liefde en herkenning bieden aan iedereen die te maken heeft met rouw.

 

Als professional bied ik daarnaast diensten aan op het gebied van interim HR, mediation en coaching. Mijn drijfveer is om mensen en bedrijven te stimuleren in hun professionele ontwikkeling en ze naar een hoger niveau te tillen.

 

Ik ben een ervaren allround manager/directeur HR & Change met bewezen leidinggevende kwaliteiten in grote, complexe organisaties. Ik heb opdrachten vervuld bij het UMC Utrecht, het Openbaar Ministerie en BAM Bouw en Vastgoed Nederland. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt bij NS in meerdere functies.

 

In 2017 ben ik opgeleid tot mediator. Sindsdien treed ik op als onafhankelijke bemiddelaar in conflicten. Ik heb mij gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke conflicten tussen werkgever en werknemer en in teamconflicten, of situaties waarin de teamsamenwerking niet goed loopt. Conflicten op de werkvloer dus.

 

Ook coach ik individuele medewerkers; van professionals tot senior management. Mijn kracht is dat ik door mijn ervaring als leidinggevende, mediator en coach kan putten uit een breed repertoire kennis en vaardigheden en dat ik, doordat ik zelf uit het bedrijfsleven kom, weet hoe het is om te werken in een bedrijf.

 

Woorden die terugkomen in hoe ik word ervaren: straalt rust en vertrouwen uit, houdt overzicht, inspirerend, open en verbindend. 

 

Ik sta altijd open voor nieuwe opdrachten.

 

Graag ga ik vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden van interim HR, mediation of coaching te bespreken. Neem contact met mij op om de opties te bespreken.

 

Ik ben te bereiken op 06-23956665