gallery/handshake-over-contract

Interim HR

 

Bij behoefte aan een tijdelijke HR manager of directeur, kan ik die rol vervullen. Liefst in omgeving waar een verandering gerealiseerd moet worden. Ik ben een ervaren, allround (interim) HR directeur met academische achtergrond met bewezen leidinggevende kwaliteiten in grote, complexe organisaties.

 

In 2014 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer te gaan werken. Ik heb sindsdien opdrachten vervuld bij het UMC Utrecht, het Openbaar Ministerie en BAM Bouw en Vastgoed Nederland. Daarvoor heb ik lange tijd bij NS gewerkt in verschillende functies.

Ik wek vertrouwen door mijn coachende stijl van leidinggeven. Ik straal rust uit, houd overzicht en brengt op heldere wijze focus aan. Ik kom snel tot de kern van het probleem en zie wat nodig is om verbetering te realiseren. Ik beweeg me makkelijk door de verschillende lagen van een organisatie en ben sparringpartner op directieniveau. 

 

In tijden van verandering is het belangrijk om medewerkers zorgvuldig mee te nemen in die verandering, door goede communicatie en aandacht te besteden aan de individuele (ontwikkel) behoeften van de medewerkers, zonder het bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen. Mijn passie is om mensen en bedrijven te stimuleren in hun professionele ontwikkeling en ze naar een hoger niveau te tillen. Uiteindelijk maken mensen het verschil maken in elke organisatie.

 

Woorden die terugkomen in hoe ik word ervaren: inspirerend, verbindend, open, stevig, met energie. 

 

Contact: 06-23956665

Mail: annelies.rechsteiner@gmail.com